Groeien in zelfvertrouwen

leaf of treeBuitenkant leed

Voel jij je onzeker over wie je bent, wat je waard bent, wat je kunt, hoe je eruit ziet? Vergelijk je voortdurend met anderen?Je bent niet alleen. We zoeken te vaak aan de buitenkant, wat aan de binnenkant te vinden is. Elke vrouw is geboren met een schatkamer aan wijsheid, kracht en schoonheid, geborgen in de diepte van haar lichaam. Door teveel aan de buitenkant van ons lichaam te leven, zien we onze eigen schoonheid niet en blijven de  schatten verborgen. We ontzeggen onszelf de rijkdom waarmee we als vrouw geboren zijn. Het maakt ons bovendien onzeker, afhankelijk van de goedkeuring van buitenaf,  beperkt onze mogelijkheden, weerhoudt ons te handelen en te beslissen, onze mening te uiten, te gaan voor wat we werkelijk willen, te zijn en te laten zien wie we werkelijk zijn,  …
Herkenbaar?

Binnenkant geluk
goforBeauty begeleidt je naar de schatten, de verborgen schatten van het vrouwelijke in jezelf. Het is een innerlijke ontdekkingsreis; naar je authentieke, daadkrachtige & vrouwelijke zelf. Het verandert je denken,  je voelen en doen en brengt je bij je eigen ongekende mogelijkheden. Je voelt je weer thuis, veilig, comfortabel en  zeker in het geschenk – het  vrouwenlichaam – waarin je  geboren bent.
Dát is de schoonheid waarvoor we gaan.

Individuele begeleiding
Belet je gebrek aan zelfvertrouwen te vaak de acties die je wil nemen?  Laat jezelf niet langer in de steek. Neem contact voor een verkenningssessie of stel je vraag via het contactformulier.

Welkom !

Ruth