Een blik achter de schermen


Ruth-BrackeMijn naam is Ruth Bracke,
stuwende kracht achter go for Beauty.

Ik hou van pionieren en van ont-dekken,
van doorgronden en begrijpen, 
vertalen en ervaren,
beleven en voelen …

Zo ben ik gefascineerd en gepassioneerd door het vrouwelijke. Vrouw wordt je geboren, maar vrouwelijk …? is iets wat je in jezelf opent. Dat heb ik lang niet begrepen.

Ons denken zit vaak groei en bloei in de weg. Wat zijn we toch knap om telkens weer een reden (of excuus) te bedenken om niet te moeten voelen wat er in de diepte echt leeft. Dus ging ik op zoek naar andere ingangen, andere wegen om dat mentale te omzeilen en dichter, sneller bij de kern te komen en meer impact op je leven te realiseren.

Vrouwenlichaam – onbekend terrein !?
Zo kwam ik bij werken met en via het lichaam en bij het vrouwenlichaam uit. Een wonderlijke ontdekking. De zoektocht nam me mee naar onbekend terrein (mijn eigen lichaam!?). Het nam een paar jaar in beslag voor mijn eerste honger was gestild. Maar geleidelijk aan voelde ik de drang om andere vrouwen daarin mee te nemen. Om hen de rijkdom en de schatkamer van dat schone lichaam en  ingenieus instrument te laten ontdekken. Eerst mijn eigen pad gaan – en nog steeds –  is nodig om andere vrouwen daarin te begeleiden. Niet van horen zeggen of van lezen. Ja, daar is het wel begonnen, maar van zelf op zoek gaan, verdwalen, worstelen, pijn toelaten, vreugde vinden, … en geheeld terugkeren. Wonderlijk.

Een pad, dat eenmaal begonnen, zich verder aan je ontvouwt. Niet echt als een loper, maar als een bloem die opengaat. En een schoonheid aan je kenbaar maakt, ver boven wat beschreven staat.

Is dit het nu?
Het vrouwenlichaam herbergt vele schatten, verborgen schatten die vroeg of laat hun lokroep laten horen. Vaak aan hardwerkende vrouwen, die hart en leven geven aan anderen en hun zaak, en helaas niet aan zichzelf toekomen. Zich op een goede dag de vraag stellen: Is dit het nu? Die op zoek gaan naar antwoorden, maar onvoldaan huiswaarts keren. Herken je dit verhaal? Het was eens ook het mijne.

Wellicht is de tijd rijp om even stil te staan en de weg naar huis te nemen. De vrouwelijke weg die eert wie je bent en het vrouwelijke in jezelf haar eerbare plaats geeft.

Ik nodig je graag uit naar de verborgen schatten van het vrouwelijke (gratis gids). Het geeft toegang tot je eigen vrouwelijke schatkamer. Het is als thuiskomen, geeft innerlijke rust.
Dat is een goed begin.

Zo, een tipje van de sluier is gelicht. Meer rijkdom achter de schermen is te lezen in de verborgen schatten. Ga gerust grasduinen. Welkom!

 

Op jouw unieke schoonheid en geschenken!

Compagnon op de innerlijke weg, Ruth.