Inwijding in de 7 geheimen

Kroon

Je kunt mooi zijn op je 30ste,
charmant op je 40ste
en onweerstaanbaar de rest van je leven.
Coco Chanel

Koninginne-dag:  transformatie-dag voor 40+ vrouwen.
Een initiatief van Vitale Vrouwen, waarvoor goforBeauty het dagprogramma verzorgd

Ben je op zoek naar een duurzame oplossing om je ook na de overgang  aantrekkelijk & waardevol te voelen? Dan is Koninginne-dag een dag voor jou!
Koninginne-dag leert je in 1 dag schitteren voor de rest van je leven.

Er leven veel verhalen en (voor)oordelen over ‘vrouw-zijn’ na de overgang. Gemiddeld begint de overgang vanaf je 40ste. Alsof het dan alleen maar bergaf gaat… Alsof je aantrekkelijkheid verdampt en zoals vrouwen zeggen ‘mannen kijken over, langs en door je heen’.

In je jonge jaren kan een aantrekkelijke buitenkant genoeg zijn voor aandacht, kansen en liefde. En dat wordt minder naarmate je ouder wordt: rimpels, grijze haren, een permanent post baby-buikje, een droge huid, toenemend gewicht. Natuurlijke veranderingen door tijd en zwaartekracht, maakt ons vrouwen steeds een beetje minder  zichtbaar in een cultuur waar jong-zijn verheerlijkt wordt.

Dit kan je onzeker maken en pijn doen. Misschien zoek je de oplossing in nog meer je best doen, denk je aan botox of reageer je je frustraties af door snoepen of shoppen…
Dat hoeft allemaal niet als je de 7 geheimen kent hoe je aantrekkelijk blijft, ook na de overgang.

Die geheimen delen we met je en je leert ze toepassen. Samen met Marieke Gels van Vitale Vrouwen organiseer ik een boeiende, intensieve en zeer verzorgde dag voor persoonlijke groei. Om er voor te zorgen dat elke vrouw een sprankelend resultaat boekt, is het aantal deelnemers beperkt.

Zoals Coco Chanel al zei:
Je kunt mooi zijn op je 30ste, charmant op je 40ste en onweerstaanbaar de rest van je leven’.

Datum:  Koninginne-dag wordt georganiseerd op  zondag 11 oktober 2015. Voor meer informatie lees verder.