Vrouwelijk & Mooi na borstkanker

Hoe na borstkanker je opnieuw Vrouwelijk & Mooi voelen?

Borstkanker treft vrouwen in hun vrouwelijke identiteit. Wat een bondgenoot was, wordt ineens je vijand en een bedreiging. Het brengt schade aan je lichaam maar het schaadt veelal ook het zelfvertrouwen en haalt je leven onderuit.

Net als voor vele vrouwen, eindigt ook jouw verhaal niet bij het verwijderen en behandelen van de kanker. Je wordt gedwongen afscheid te nemen van je lichaam zoals het was. Je blijft achter gehavend in je vrouw-zijn.

 

Navelstreng met jezelf
Voor een vrouw is de verbinding met haar lichaam van levensbelang; het is de navelstreng met zichzelf en het leven. Een verbinding waardoor je je van binnenuit Vrouwelijk & Mooi kan voelen.

Emoties,  taal van het lichaam
Emoties zijn de taal die het lichaam gebruikt om met haar in gesprek te gaan. Ziektes zijn vaak noodkreten om je terug naar huis te halen. Die lichaamseigen taal begrijpen, geeft zin en betekenis. Het leert je lichaam opnieuw ervaren als een liefdevolle bondgenoot die altijd aanwezig en ter beschikking is.

Vrouwelijkheid naar eigen kleur invullen
Een vernieuwde verbinding met je lichaam helpt je ook je vrouwelijkheid een eigen invulling te geven. Je weer – of voor het eerst ten volle – vrouw voelen, je mooi ervaren, jezelf graag zien met alle onvolmaaktheden geeft  zelfvertrouwen en brengt levensvreugde en kwaliteit.

Het taboe voorbij
‘Vrouwelijk en mooi na borstkanker’ doorbreekt ook het taboe rond vrouwelijkheid & sensualiteit. We gaan op zachte, inspirerende en authentiek wijze in gesprek.

Gratis E-book
Wil je meer rond dit thema verkennen?
Vul je naam en emailadres hieronder in voor meer informatie.
Wil je ook het gratis e-book ontvangen?
Stuur dan  je
Top 3 vragen over Vrouwelijkheid en Sensualiteit meteen mee.

Dankjewel en tot binnenkort!

Ruth Bracke

Vrouwelijk & Mooi na borstkanker

* verplicht veld